Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Food Innovatie & de Circulaire Economie

maart 1, 2017 Om 1:00 pm - 6:30 pm

Evenement Navigatie

Food als onderdeel van de circulaire economie

Programma

Ontvangst: 13.30-14.05 uur

Welkom en opening door Dick Emmer (gemeente Zaanstad)

Plenair programma: 14.05–14.45 uur

Keynote speaker Edwin ter Velde van Zero Waste Center over de schoonste expeditie ooit “van afvalbak tot Antarctica”. Circulaire economie meets clean technology om het onmogelijke mogelijk te maken; een expeditie naar de geografische zuidpool met een ge-3Dprinte zonne-wagen.

Ad van de Vugt (Exter BV) als pionier en koploper over een unieke business case omtrent het hoogwaardig verwerken van agro-food reststromen

Werksessies: 14.45–17.00 uur

4 workshops over scenario’s en toekomstige uitdagingen identificeren en oppakken met Future Talent.

Plenaire terugkoppeling: 17.00–17.20 uur

Terugkoppeling van de opbrengsten en next steps

Whats Next?: 17.20 uur

Circulaire borrel: 17.30–18.30 uur

door chefkok Arjan Smit, Restaurant De Pronckheer

Gegevens

Datum:
maart 1, 2017
Tijd:
1:00 pm - 6:30 pm

Locatie

De Stoomhal
Pakhuisplein 44
Wormer, 1531 MZ Nederland
Telefoon:
06 22476836
Website:
http://www.destoomhal.nl